Tilmelding til børnehaven
Tilmelding til vuggestuen

”Blomsterhaven” – Andreasskolens børnehus
Opskrivning til børnehaven

Tilmelding sker via den elektroniske blanket.

Blomsterhaven, Andreasskolens Børnehus og Andreasskolen er adskilt, så det er vigtigt, at du får dit barn skrevet op til begge dele, hvis du ønsker en plads til dit barn i både børnehuset og skolen.

Vi modtager børn til både vuggestue og børnehave. På opskrivningsblanketten skrives, hvornår pladsen ønskes fra. Opskrivning kan ske fra fødslen.
Betaling for registrering: Kr. 200,-, som kan overføres til skolens konto: 0520 2019955 med angivelse af barnets navn + fødselsdato.
Hvis du allerede har betalt kr. 200,- i forbindelse med tilmelding til vuggestuen, kan du se bort fra dette.
Når tilmeldingsgebyret er modtaget, sender vi en bekræftelse på, at barnet er registreret hos os. Dette tilmeldingsgebyr tilbagebetales ikke.

Det er muligt at blive skrevet op til en deltidsplads på en intern venteliste, hvis man ønsker dette i stedet for en fuldtidsplads. Dette gøres ved at kontakte børnehusets leder – enten pr. tlf. 20 429 329 eller pr. mail gittelund@andreasskolen.dk

Send formularen til sekretær, Gitte Larsen, med følgende oplysninger.

Barnets fulde navn :

Barnets fødselsdato :

Ønsket startdato :

Evt. særlige behov :

Fars navn :

Fars fødselsdato :

Fars telefon :

Fars email :

Mors navn :

Mors fødselsdato :

Mors telefon :

Mors email :