Deltidspladser

I Blomsterhaven ønsker vi at give forældrene mulighed for selv at vælge, hvordan de ønsker at prioritere deres familieliv. Derfor gives der mulighed for at vælge en deltidsplads til børn over 3 år, hvis man af en eller anden grund ikke har brug for - eller ønsker en fuldtidsplads.

Blomsterhaven tilbyder 3 deltidspladser. Ønsker man en deltidsplads kan man blive skrevet op til en deltidsplads på en intern venteliste. Et barn under 3 år kan godt blive skrevet op på ventelisten til en deltidsplads - og evt. få den tilbudt på et senere tidspunkt, når den bliver ledig. Pladserne vil blive fordelt efter "Først til Mølle-princippet".

Opskrivning til den interne venteliste sker ved henvendelse til børnehusets leder, Gitte Lund pr. tlf. 20 429 329 eller pr. mail: gittelund@andreasskolen.dk

Bestyrelsen kan opsige deltidspladsen med 3 mdrs. varsel. I så tilfælde vil barnet blive tilbudt en fuldtidsplads i stedet.

Vilkårene for en deltidsplads:
  • En deltidsplads er på 28 timer/uge.
  • Barnet kan være i institutionen 4 dage om ugen i tidsrummet fra 7:30 - 14:30 - med én fast ugentlig fridag.
  • Der åbnes mulighed for at tilkøbe ekstra modul, hvis der i løbet af året planlægges særlige arrangementer på en fast fridag. Dette aftales fra gang til gang med børnehusets leder.