Rammer

De indendørs rammer

Børnehuset har til huse på Blomsterhaven 7 i Luthersk Missions forhenværende missionshus.

Børnehuset er gennemrenoveret og bliver holdt i lyse, venlige farver. I den rummelige garderobe får hvert barn sin egen plads og en kasse til skiftetøj. Der er gode toiletfaciliteter - med både toiletter og håndvaske i børnehøjde, skifteplads med hæve / sænke-bord. Huset består desuden af en stor stue - og et dejligt stort køkken alrum, der indbyder til kreative aktiviteter, bagning eller andet. Vi har et stort fællesrum, hvor vi kan tumle og være vilde - og lave diverse bevægelsesaktiviteter. Det er også her, vi holder vores fælles morgensamling. Vuggestuen er en integreret del af huset - men har sin egen afdeling - med egen garderobe, krybberum, spiserum og legerum. Her er der varme i gulvet - så børnene ikke fryser i de kolde måneder. De børn, der sover til middag puttes i vuggestueafdelingen - enten på senge indenfor el. i krybber/barnevogne i krybberum. Udover vores egne skønne lokaler, har vi mulighed for at gøre brug af skolens faciliteter - f.eks. gymnastiksal, musiklokale, billedkunst, sløjd og legeplads.

De udendørs rammer

Vi vægter udelivet højt - og er så vidt muligt ude hver dag! Vi har vores egen legeplads med bakke, legehuse, gynger, sandkasse, diverse cykler, gravkøer mm. Her er der rig mulighed for at udfolde sig motorisk - og til leg og fordybelse.

Nærmiljøet

Nærmiljøet byder på rige udfoldelsesmuligheder. Holbæk Fjord, Blomsterhavens legeplads og Fælleden ligger i gåafstand. Bussen holder kun 200 m. fra børnehuset, hvilket giver gode muligheder for ture ud af huset. Dette vil vi prioritere og planlægge ind i vores månedsplaner.