Praktiske informationer

Når barnet starter i børnehuset, får det sin egen garderobe + en kurv med plads til ekstra skiftetøj. Det er vigtigt, at I som forældre sørger for at jeres barn har, hvad det skal bruge af skiftetøj mm.

Vi har ikke ekstra skiftetøj, som vi kan hente frem.
Sker det, at tøjet bliver vådt eller meget beskidt, puttes det i en pose og hænges på garderobepladsen.

Garderoben bør som minimum indeholde:
  • Overtøj, passende til årstiden.
  • Regntøj og gummistøvler.
  • Udendørs sko/støvler passende til årstiden.
  • 2 sæt skiftetøj fra yderst til inderst.
  • 1 varm trøje.
  • Indesko.
Selv om vi et lille børnehus, er det alligevel svært at holde styr på, hvem der ejer hvad.

Så: Husk navn i alt!

Fundne ting - uden navn lægges i "glemme-kurven", der står i garderoben. Når den er fuld, tømmes den - og tøjet sendes til genbrug.

Goddag og farvel:

Det er jer forældre, der sørger for at krydse jeres børn ind om morgenen + strege ud igen, når I henter om eftermiddagen. I afkrydsningsmappen kan I også skrive ca. tidspunkt, hvornår I regner med at hente jeres barn - eller hvis der er en anden, der henter - eller andet, der kan vigtigt for os at vide.

Husk altid at få sagt goddag og farvel til en voksen i huset