Tilmelding til børnehaven
Tilmelding til vuggestuen

Tilmelding til vuggestue

Tilmelding til ventelisten sker via den elektroniske blanket.

Andreasskolens børnehus og Andreasskolens skoledel er adskilte, så det er vigtigt, at du får dit barn skrevet op til begge dele, hvis du ønsker en plads til dit barn i både børnehuset og skolen.
Ved tilmelding til vuggestuen er det ikke nødvendigt også at foretage tilmelding til børnehaven.

Tilmelding til ventelisten kan ske fra fødslen.

Betaling for registrering: Kr. 200,- som overføres til skolens konto: 0520 2019955 med angivelse af barnets navn + fødselsdato.
Tilmeldingen er først gældende, når skolen har modtaget indbetalingen, og er det ikke sket senest en måned efter den elektroniske tilmelding, annulleres denne.

Når tilmeldingsgebyret er modtaget, sender vi en bekræftelse på, at barnet er registreret hos os. Dette tilmeldingsgebyr tilbagebetales ikke.

Send formularen til sekretær, Gitte Larsen, med følgende oplysninger.
16.07.2018

Barnets fulde navn :

Barnets fødselsdato :

Pladsen ønskes pr. :

Evt. særlige behov :

Fars navn :

Fars fødselsdato :

Fars telefon :

Fars email :

Mors navn :

Mors fødselsdato :

Mors telefon :