SFO - Dagligdagen

Kl. 12.00 til kl. 15.00 : Fri leg og mulighed for at lave forskellige kreative ting. Hallen er åben og dér er en eller anden leg/aktivitet. Ligeledes har vi fine udendørs faciliteter med bl.a. boldbaner, mooncars, klatreborg og svævebane, som giver fantasien gode muligheder.

Der er mulighed for at barnet kan ringe til forældre, for f.eks. at aftale besøg hjemme hos en kammerat.

Kl. 15.00 : "Frugttid" - Vi spiser sammen et lille mellemmåltid. Det kan endda være at nogle har madpakke nr. 2 med! Denne lille stund er betydningsfuld for os, idet vi her oplever det samlende fællesskab.

Vi har oplæsning, en lille leg eller noget andet hyggeligt. Det vil næsten være synd, at snyde dit barn for dette, så skulle du være her for at afhente dit barn, så er du naturligvis velkommen til dette, men kunne du vente til overstået frugttid, altså til kl. 15.15 ville det være bedre.

Kl. 15.15 - 15.45 : Mulighed for lektielæsning med 1. - 3. klasse

Kl. 16.30 : Lukketid