Sygdom / fritagelse

Ved sygdom
  • I skoletiden:
    Hvis jeres barn bliver syg i skoletiden, vil I blive kontaktet, så barnet kan blive afhentet.
  • Uden for skoletiden:
    Ved barnets sygdom gives besked til klasselæreren via ForældreIntra.
Ved fritagelse

På ForældreIntra kan alle skolens aktiviteter og ferier ses.

Fritagelse for undervisning kan, efter forudgående anmodning på ForældreIntra, bevilges af klasselæreren, hvis det kun drejer sig om enkelte timer eller en/to dage.

Hvad angår ferier, beder vi jer om, så vidt muligt, at tage hensyn til de normerede feriedage, så undervisningen ikke lider skade grundet fravær. Frihed til ferier ud over skoleferien kan dog bevilges af skolens ledelse, hvis en familie har behov for det og ansøger om det.

Elever der i 9. klasse modtager prøveforberedende undervisning, kan ikke forvente at få fri til ferier mv. udover de i planen foreskrevne dage.

Vi følger folkeskolerne i Holbæk og overholder selvfølgelig de krav som Ministeriet for børn og undervisning stiller til os om antallet af skoledage.