Tilmelding til børnehaven
Tilmelding til vuggestuen

Uddannelsesvejledning

Uddannelsesvejledningen på Andreasskolen.

Er du under 25 år, kan du få vejledning om ungdomsuddannelse og fremtidigt erhverv hos din uddannelsesvejleder i det område, hvor du bor og på din skole.

Uddannelsesvejlederen giver personlig vejledning til elever i skolens 7.-10. klasse og andre unge under 25 år.

Indtil du er fyldt 18 år, er det uddannelsesvejlederen, der har ansvar for at tage kontakt til dig, hvis du af en eller anden grund har droppet din uddannelse eller på anden måde er inde i en ustabil periode job- eller uddannelsesmæssigt. Er du fyldt 18 år skal du selv tage kontakt til din uddannelsesvejleder.

Du kan også selv henvende dig på din lokale Uddannelsesvejledning i din kommune, hvis du har brug for vejledning om uddannelse og erhverv. Dette tilbud gælder, indtil du fylder 25 år.

Har du spørgsmål mm så kontakt din uddannelsesvejleder.

På Andreasskolen har vi uddannelsesvejleder Brian Langgaard.

Brian André Langgaard
Uddannelsesvejleder