Andreasskolen i Holbæk søger ny rengøringsmedarbejder

Mon ikke det er dig, vi mangler i vores team?

Vi har brug for en ny kollega, som kan indgå i arbejdet med at gøre vores lokaler rene og holde skole og børnehus i pæn stand.

Vi er en gruppe på 5, der mangler dig 3-4 timer dagligt, evt. med mulighed for mere. Altså en ugentlig arbejdstid på 15-20 timer evt. mere med mulighed for personlig planlægning af arbejdstid.

Du behøver ikke have stor erfaring med rengøring, men du skal kunne arbejde selvstændigt og være indstillet på en vis fleksibilitet i forhold til arbejdsopgaver og skolens aktiviteter.

Andreasskolen er en kristen friskole med SFO og børnehus. Tjek skolens hjemmeside og find ud af mere om, hvem vi er.

Ansættelse pr. 1. august 2022 eller hurtigst muligt

Ansættelsesvilkår ifølge overenskomst mellem FKF og Krifa.

Ansøgningsfrist den 23. maj og samtaler forventes i uge 22.

Spørgsmål kan stilles til Stig Kofoed på tlf. 20205237.

Er du interesseret, så send din ansøgning, CV og evt. relevante uddannelsesbeviser til Stig Kofoed på mail: pedel@andreasskolen.dk eller til

Andreasskolen, Blomsterhaven 1-7, 4300 Holbæk.