Andreasskolen i Holbæk søger nye medarbejdere pr. 1. august 2022

Vi søger:

• en pædagog til vores SFO og 0. klasse i en 60/40 kombinationsstilling.
  • en pædagogmedhjælper til 60% ansættelse i vores SFO.

Andreasskolen er en kristen friskole med vuggestue og børnehave, som bygger på et fælleskirkeligt grundlag.

Vi er en fagligt og socialt velfungerende skole i et nært miljø med gode og trygge rammer tæt på både by og natur. Skolen har ca. 270 elever fra 0.-9. klasse, heraf ca. 100 børn i SFO.

Vi ser barnet som skabt af Gud, elsket og ønsket – værdifuldt. Vi ved, at forudsætningen for trivsel, udvikling og læring er tætte relationer og omsorgsfulde fællesskaber. Derfor værner vi om fællesskabet og den enkeltes plads i det.

Vil du være med til at arbejde på ovenstående?

Vi kan tilbyde en velfungerende skole med høj søgning og engagerede forældre og kolleger, som har fokus på at løse opgaven sammen. Vi vil se frem til at have dig med i vores team.

Nærmere information kan fås ved henvendelse til pædagogisk leder Helen Mikkelsen eller SFO-leder Karina Lauesen på telefon 59431866.

Ansættelse efter overenskomst mellem finansministeriet og LC.

Ansøgninger skal være skolen i hænde senest mandag d. 18. april 2022 og sendes elektronisk til job@andreasskolen.dk eller til Andreasskolen, Blomsterhaven 1-7, 4300 Holbæk.

Samtaler forventes afholdt i uge 17