En anderledes skole

Vi er en kristen friskole, hvor vi arbejder målrettet på at skabe et trygt miljø for børnene, bygget på et solidt fundament af gode værdier.

Læring

Læring og udvikling er kerneopgaven for vores skole og børnehus. Læs mere

Omsorg

Omsorg og trivsel er en vigtig forudsætning for læring og udvikling. Læs mere

Holdning

Holdning er både ord og adfærd. Vi værner om den enkeltes frihed til at danne sine egne meninger. Læs mere

Kort om Andreasskolen

Andreasskolen er en privat kristen friskole, der i 1975 blev oprettet af en kreds af forældre, der tilslutter sig det kristne livs- og menneskesyn.

Kontakt og nærhed

Vi er en privat ejet institution med vedtægter og en kompetent bestyrelse. Skolen rummer i dag ca. 270 elever fra 0. til 9. klassetrin med maksimalt 22 elever i hver klasse, så den enkelte kan blive tilgodeset.

Undervisningen på skolen afsluttes med folkeskolens afgangsprøver efter 9. klassetrin.

Lærerstaben er bredt sammensat af lærere fra forskellige kirkesamfund og folkekirken. Det opfatter vi som en styrke i det daglige arbejde med vore elever. Kontakt og nærhed til den enkelte elev er betydningsfuldt for os.

Den bedst tænkelige skole

Nøgleordene for vores undervisning er faglig kvalitet og fordybelse og en rigtig balance mellem kreativitet og kundskaber. Vi vil være en spændende skole, hvor børnene er glade for at være. Til at understøtte dette bestræber vi nær kontakt og et godt samarbejde mellem hjemmene og skolen.

Vores vision er at bygge den bedst tænkelige skole. Vi ved meget vel, at den egentlige skole ikke er vore gode bygninger, men de mange elever, der udfylder rammerne. Det er vort fokus.